duminică, 21 februarie 2010

Buna ziua ! Salve ! Hello ! Bonjour !
Bine ati venit pe blogul dedicat Ford-ului Kuga !!!
Dupa experienta " capatata " pe citeva forumuri destinate mai mult sau mai putin acestei masini, am decis de a deschide acest blog, in speranta ca pot impartasii altora, impresiile de calatorie si comportamentul " lupului ", fara sa fiu acuzat ca spun povesti sau mai rau ca " inventez " .
Asa ca cine vrea sa citeasca si sa comenteze - no problem , insa pentru " cuvinte grele si injurii " acest blog este " blindat", nu voi accepta nici-o exceptie de la regulile bunului simt !
Si ca sa incep cu o nota de optimism, postez cateva poze facute chiar azi.....


....cind Kuga a fost condusa de cel " mic " ,proaspat posesor de permis auto cat. B




Pentru deschidere cred ca este mai mult decit suficient,in urmatoarele postari voi detalia comportamentul masinii, impresii de calatorie si multe , multe poze !
O duminica placuta !!!

5 comentarii:

  1. Frumos inceput.E frumoasa masina ta, are o culoare placuta .Asteptam mai multe date tehnice despre ea .Te rugam sa fi obiectiv in relatarile tale in legatura cu masina :D .

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa masina domnu'....drumuri bune Juniorului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa o stapanesti sanatos.... poze , poze... si impresi ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place enorm cum prezinti acest superb suv,si sincera sa fiu chiar mi-as lua unul daca..........nu as avea !!!! Norocul meu si al familiei este ca avem deja ! Asteptam cu nerbdare sa mai postrezi! eventual de pe siturile italiena de specialitate sau de pe acele forumuri impresiile altor poasesori cu plusuri si minusuri ! Ai promis doar :))
    Lacra_mioara2@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Să înțeleg că putem expune și noi fotografii pe acest blog ? putem si posta ? waaw ! cum ?
    lacra_mioara2@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere